Przepis i sposób przygotowania na: Bolońska zupa
Kroki postępowania
Podsmażyć na oleju
![Krok 1 - Bolońska zupa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bolonska-zupa1-2.jpg)
![Krok 2 - Bolońska zupa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bolonska-zupa2-2.jpg)
![Krok 3 - Bolońska zupa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bolonska-zupa3-2.jpg)
![Krok 4 - Bolońska zupa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bolonska-zupa4-2.jpg)
![Krok 5 - Bolońska zupa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bolonska-zupa5-2.jpg)
![Krok 6 - Bolońska zupa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bolonska-zupa6-2.jpg)
marchew | 1 szt |
pietruszka | 1 szt |
seler | 1/2 szt |
pieczarki | 500 g |
cebula | 2 szt |
ząbki czosnku | 2 szt |
papryka czerwona | 2 szt |
por (biała część) | 1 szt |
ogórek kiszony | 4 szt |
mięso wieprzowe | 500 g |
parówki | 3 szt |
przecier pomidorowy | 1 mały słoik |
mąka | 1 łyżka |
olej | |
sól do smaku | |
pieprz | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
Papryka ostra mielona Prymat | |
Majeranek suszony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: