Przepis i sposób przygotowania na: botwinka
Kroki postępowania
![Krok 1 - botwinka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/botwinka57-2.jpg)
botwinę myję i siekam
![Krok 2 - botwinka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/botwinka58-2.jpg)
dodaję 2 łyżeczki octu
![Krok 3 - botwinka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/botwinka59-2.jpg)
![Krok 4 - botwinka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/botwinka60-2.jpg)
gotuję około 10 minut
podaję na ciepło
![Krok 5 - botwinka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/botwinka61-2.jpg)
kości schabowe | |
marchew | |
botwinka | |
słonina | |
koperek | |
ocet | |
ziele angielskie | |
Liść laurowy suszony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: