Przepis i sposób przygotowania na: Bułki szwagierki
Kroki postępowania
W garnku podgrzać restę mleka i rozpuścić masło, do wyrośniętego roszczynu dodac mleko z tłuszczem i resztę cukru. Wyrobić ciasto. i odstawić do wyrośnięcia na 2 godz.
![Krok 1 - Bułki szwagierki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bulki-szwagierki1-2.jpg)
![Krok 2 - Bułki szwagierki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bulki-szwagierki2-2.jpg)
![Krok 3 - Bułki szwagierki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bulki-szwagierki0-2.jpg)
masło | |
mleko | |
drożdże | |
sól | |
cukier | |
mąka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: