Przepis i sposób przygotowania na: Buraczany zaczyn na zimę - czerwony barszcz
Kroki postępowania
![Krok 1 - Buraczany zaczyn na zimę - czerwony barszcz foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/buraczany-zaczyn-na-zime-czerwony-barszcz1-2.jpg)
![Krok 2 - Buraczany zaczyn na zimę - czerwony barszcz foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/buraczany-zaczyn-na-zime-czerwony-barszcz2-2.jpg)
![Krok 3 - Buraczany zaczyn na zimę - czerwony barszcz foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/buraczany-zaczyn-na-zime-czerwony-barszcz3-2.jpg)
![Krok 4 - Buraczany zaczyn na zimę - czerwony barszcz foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/buraczany-zaczyn-na-zime-czerwony-barszcz4-2.jpg)
buraki czerwone | 2 - 2,5 kg |
woda | 2 l |
sól | 1 łyżeczka |
sok z cytryny | 1 łyżka |
Liść laurowy suszony Prymat | 4 szt |
czosnek | 4 ząbki |
ziele angielskie | 12 ziarenek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: