Przepis i sposób przygotowania na: Canelonni w sosie Bolognese pod pierzynką beszamelu.
Kroki postępowania
![Krok 1 - Canelonni w sosie Bolognese pod pierzynką beszamelu. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/canelonni-w-sosie-bolognese-pod-pierzynka-beszamelu.1-2.jpg)
![Krok 2 - Canelonni w sosie Bolognese pod pierzynką beszamelu. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/canelonni-w-sosie-bolognese-pod-pierzynka-beszamelu.2-2.jpg)
![Krok 3 - Canelonni w sosie Bolognese pod pierzynką beszamelu. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/canelonni-w-sosie-bolognese-pod-pierzynka-beszamelu.3-2.jpg)
![Krok 4 - Canelonni w sosie Bolognese pod pierzynką beszamelu. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/canelonni-w-sosie-bolognese-pod-pierzynka-beszamelu.4-2.jpg)
![Krok 5 - Canelonni w sosie Bolognese pod pierzynką beszamelu. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/canelonni-w-sosie-bolognese-pod-pierzynka-beszamelu.5-2.jpg)
![Krok 6 - Canelonni w sosie Bolognese pod pierzynką beszamelu. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/canelonni-w-sosie-bolognese-pod-pierzynka-beszamelu.6-2.jpg)
mąka pszenna | 2 łyżki |
masło | 2 łyżki |
mleko 2% | 0,5 l |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | 2 łyżeczki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
makaron rurki | 1 opakowanie |
mięso mielone wieprzowe | 1/2 kg |
jajko | 2 szt. |
Kucharek przyprawa uniwersalna | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
bułka namoczona w mleku | |
Bułka tarta klasyczna Prymat |
passata pomidorowa | 500 g |
Przyprawa do pizzy i dań kuchni włoskiej Prymat | 3 łyżki |
cebula biała | 1 szt |
sól do smaku | |
Papryka ostra mielona Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: