Przepis i sposób przygotowania na: Cannelloni z dziczyzną pod beszamelem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Cannelloni z dziczyzną pod beszamelem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cannelloni-z-dziczyzna-pod-beszamelem1-2.jpg)
![Krok 2 - Cannelloni z dziczyzną pod beszamelem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cannelloni-z-dziczyzna-pod-beszamelem2-2.jpg)
![Krok 3 - Cannelloni z dziczyzną pod beszamelem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cannelloni-z-dziczyzna-pod-beszamelem3-2.jpg)
![Krok 4 - Cannelloni z dziczyzną pod beszamelem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cannelloni-z-dziczyzna-pod-beszamelem4-2.jpg)
![Krok 5 - Cannelloni z dziczyzną pod beszamelem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cannelloni-z-dziczyzna-pod-beszamelem5-2.jpg)
![Krok 6 - Cannelloni z dziczyzną pod beszamelem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cannelloni-z-dziczyzna-pod-beszamelem6-2.jpg)
![Krok 7 - Cannelloni z dziczyzną pod beszamelem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cannelloni-z-dziczyzna-pod-beszamelem7-2.jpg)
![Krok 8 - Cannelloni z dziczyzną pod beszamelem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cannelloni-z-dziczyzna-pod-beszamelem8-2.jpg)
![Krok 9 - Cannelloni z dziczyzną pod beszamelem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cannelloni-z-dziczyzna-pod-beszamelem9-2.jpg)
![Krok 10 - Cannelloni z dziczyzną pod beszamelem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cannelloni-z-dziczyzna-pod-beszamelem10-2.jpg)
![Krok 11 - Cannelloni z dziczyzną pod beszamelem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cannelloni-z-dziczyzna-pod-beszamelem11-2.jpg)
![Krok 12 - Cannelloni z dziczyzną pod beszamelem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cannelloni-z-dziczyzna-pod-beszamelem12-2.jpg)
![Krok 13 - Cannelloni z dziczyzną pod beszamelem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cannelloni-z-dziczyzna-pod-beszamelem0-2.jpg)
mięso mielone z dzika | 60 dag |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | do smaku |
Kmin rzymski mielony Prymat | 1 szczypta |
smalec | 3 łyżki |
pieczarki | 3 |
cebula czerwona | 1 |
bulion | 150 ml |
koncentrat pomidorowy | 6 łyżeczek |
cannelloni | 200 g |
czosnek ząbki | 2 |
sos | |
masło | 1/4 kostki |
mąka pszenna | 3 łyżki |
sok z cytryny | 2 łyżki |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | 2 szczypty |
mleko | 1/2 litra |
sól do smaku | |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
Pieprz ziołowy mielony Prymat | 2 szczypty |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: