Przepis i sposób przygotowania na: Cappuccino
Kroki postępowania
![Krok 1 - Cappuccino foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cappuccino10-2.jpg)
![Krok 2 - Cappuccino foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cappuccino11-2.jpg)
![Krok 3 - Cappuccino foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cappuccino12-2.jpg)
![Krok 4 - Cappuccino foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cappuccino9-2.jpg)
jajko | 9 |
cukier drobny | 1/2 szklanki |
margaryna | 25 dag |
mleko w proszku | 2 szklanki |
serki homogenizowane | 40 dag |
czekolada mleczna | 50 g |
mąka pszenna | 4 łyżki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
cukier kryształ | 4 łyżki |
olej roślinny | |
biszkopty okrągłe | 2 opakowania |
Żelatyna wieprzowa Prymat | |
cappuccino | 6 łyżek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: