Przepis i sposób przygotowania na: Chatka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Chatka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chatka14-2.jpg)
![Krok 2 - Chatka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chatka15-2.jpg)
![Krok 3 - Chatka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chatka16-2.jpg)
![Krok 4 - Chatka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chatka17-2.jpg)
![Krok 5 - Chatka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chatka18-2.jpg)
![Krok 6 - Chatka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chatka19-2.jpg)
![Krok 7 - Chatka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chatka13-2.jpg)
ricotta | 500 g |
masło | 250 g |
cukier puder | 1 szklanka |
żółtko jajek | 2 szt |
herbatniki | 3 paczki |
aromat rumowy | |
orzechy włoskie | 150 g |
Polewa: | |
masło | 100 g |
cukier | 1/2 szklanki |
kakao gorzkie | 3 łyżki |
woda | 3 łyżki |
galaretka wiśniowa | 1 szt. |
pierniczki | lukrowane |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: