Przepis i sposób przygotowania na: Chleb słonecznikowy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Chleb słonecznikowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chleb-slonecznikowy1-2.jpg)
![Krok 2 - Chleb słonecznikowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chleb-slonecznikowy2-2.jpg)
![Krok 3 - Chleb słonecznikowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chleb-slonecznikowy3-2.jpg)
![Krok 4 - Chleb słonecznikowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chleb-slonecznikowy4-2.jpg)
![Krok 5 - Chleb słonecznikowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chleb-slonecznikowy5-2.jpg)
![Krok 6 - Chleb słonecznikowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chleb-slonecznikowy6-2.jpg)
mąka pszenna | 4-4,5 szkl |
drożdże | 25 g |
woda letnia | 400 ml |
jajko | 1 |
sól | 1 łyżeczka |
cukier | 1 płaska łyżeczka |
Bazylia suszona Prymat | 2 łyżeczki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 2 łyżeczki |
oregano | 2 łyżeczki |
słonecznik łuskany | 2 garście |
masło lub margaryna | |
Bułka tarta klasyczna Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: