Przepis i sposób przygotowania na: Chleb tygrysi w cętki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Chleb tygrysi w cętki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chleb-tygrysi-w-cetki1-2.jpg)
![Krok 2 - Chleb tygrysi w cętki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chleb-tygrysi-w-cetki2-2.jpg)
![Krok 3 - Chleb tygrysi w cętki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chleb-tygrysi-w-cetki3-2.jpg)
![Krok 4 - Chleb tygrysi w cętki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chleb-tygrysi-w-cetki4-2.jpg)
![Krok 5 - Chleb tygrysi w cętki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chleb-tygrysi-w-cetki5-2.jpg)
mąka pszenna | 90 g |
woda | 55 g |
drożdże suche | 7 g |
cukier | 1 łyżka |
sól | 1/4 łyżeczki |
zaczyn chlebowy | |
mąka pszenna | 500 g |
woda ciepła | 100 g |
mleko ciepłe | 230 g |
cukier | 0,5 łyżki |
sól | 2 łyżeczki |
olej rzepakowy | 2 łyżeczki |
drożdże suche | 7 g |
woda ciepła | 100 ml |
cukier | 1 łyżka |
olej rzepakowy | 1 łyżka |
sól | 0,5 łyżeczki |
mąka ryżowa | 130 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: