Przepis i sposób przygotowania na: Chleb żytni najsmaczniejszy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Chleb żytni najsmaczniejszy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chleb-zytni-najsmaczniejszy1-2.jpg)
![Krok 2 - Chleb żytni najsmaczniejszy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chleb-zytni-najsmaczniejszy2-2.jpg)
![Krok 3 - Chleb żytni najsmaczniejszy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chleb-zytni-najsmaczniejszy3-2.jpg)
![Krok 4 - Chleb żytni najsmaczniejszy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chleb-zytni-najsmaczniejszy4-2.jpg)
![Krok 5 - Chleb żytni najsmaczniejszy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chleb-zytni-najsmaczniejszy5-2.jpg)
![Krok 6 - Chleb żytni najsmaczniejszy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chleb-zytni-najsmaczniejszy6-2.jpg)
mąka żytnia typ 2000 | 350 g |
mąka pszenna typ 650 | 50 g |
mąka pszenna typ 2000 | 100 g |
woda ciepła | 450-500 ml |
drożdże suche | 1 opakowanie |
sól | 1 łyżeczka |
mleko | 1 łyżka |
coś do posypania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: