Przepis i sposób przygotowania na: Chrupka surówka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Chrupka surówka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chrupka-surowka1-2.jpg)
Następnie ręcznie a'la julienne, czyli w cienkie paseczki.
Z selera wykorzystuję tylko dolne, białe części, które też kroję w paseczki.
![Krok 2 - Chrupka surówka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chrupka-surowka2-2.jpg)
![Krok 3 - Chrupka surówka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chrupka-surowka3-2.jpg)
![Krok 4 - Chrupka surówka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chrupka-surowka4-2.jpg)
burak | 1 szt |
marchewka | 2 szt |
seler naciowy | 2 łodygi |
kolendra | 2 łyżki |
oliwa | 3 łyżki |
sok z cytryny | 2 łyżki |
miód | 1 łyżka |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: