Przepis i sposób przygotowania na: Chrust kakaowy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Chrust kakaowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chrust-kakaowy1-2.jpg)
![Krok 2 - Chrust kakaowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chrust-kakaowy2-2.jpg)
![Krok 3 - Chrust kakaowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chrust-kakaowy3-2.jpg)
![Krok 4 - Chrust kakaowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chrust-kakaowy4-2.jpg)
mąka orkiszowa | 230 g, jasna, typ 630 |
kakao | 2-3 łyżki |
śmietana kwaśna | 150 g |
żółtko jajek | 3 |
wódka | 2 łyżki |
sól | 1 szczypta |
cukier | 2 łyżki |
olej do smażenia | 1 l |
cukier puder |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: