Przepis i sposób przygotowania na: Ciasteczka półkruche z cukrem i migdałami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasteczka półkruche z cukrem i migdałami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasteczka-polkruche-z-cukrem-i-migdalami1-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasteczka półkruche z cukrem i migdałami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasteczka-polkruche-z-cukrem-i-migdalami2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasteczka półkruche z cukrem i migdałami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasteczka-polkruche-z-cukrem-i-migdalami3-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasteczka półkruche z cukrem i migdałami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasteczka-polkruche-z-cukrem-i-migdalami4-2.jpg)
mąka pszenna | 30 dag |
masło | 10 dag |
jajko | 1 szt |
żółtko jajek | 1 szt |
cukier puder | 10 dag |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
śmietana 18 proc | 3 łyżki |
skórka z cytryny | 1 szt - otarta |
migdały | 5 dag |
cukier kryształ | 5 łyżek |
cukier brązowy | 3 łyżki |
białko | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: