Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto Beaty
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto Beaty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-beaty1-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto Beaty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-beaty2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto Beaty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-beaty3-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto Beaty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-beaty4-2.jpg)
![Krok 5 - Ciasto Beaty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-beaty5-2.jpg)
jajko | 7 sztuk |
cukier | 3/4 szklanki |
mąka pszenna | 3 łyżki |
kakao | 2 łyżki |
śmietana 30% | 500 ml |
cukier puder | 3 łyżki |
galaretka cytrynowa | 2 opakowaia |
wafelki | 20 dag śmietankowych |
biszkopty okrągłe | 1 opakowanie |
galaretka truskawkowa | 1 opakowanie |
malibu | 3/4 szklanki |
masło | 125 gram |
cukier | 125 gram |
mleko 2% | 4 łyżki |
kakao | 2 łyżki |
owoce kandyzowane | 100 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: