Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto budyniowe
Kroki postępowania
Masa budyniowa; Mleko i budynie gotujemy.
![Krok 1 - Ciasto budyniowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-budyniowe1-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto budyniowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-budyniowe2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto budyniowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-budyniowe3-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto budyniowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-budyniowe4-2.jpg)
![Krok 5 - Ciasto budyniowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-budyniowe5-2.jpg)
![Krok 6 - Ciasto budyniowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-budyniowe6-2.jpg)
![Krok 7 - Ciasto budyniowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-budyniowe7-2.jpg)
mąka | 2 szkl |
cukier | 1/2 szkl |
margaryna | 0,5 paczki |
żółtko jajek | 2 |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
śmietana | 2 łyżki |
budyń czekoladowy | 3 szt |
mleko | 1 litr |
serka mascarpone | 4 szt |
margaryna | 12,5 dkg |
cukier | 1/2 szkl |
jajko | 3 |
budyń waniliowy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: