Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto czekoladowo-migdałowe po włosku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto czekoladowo-migdałowe po włosku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-czekoladowo-migdalowe-po-wlosku1-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto czekoladowo-migdałowe po włosku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-czekoladowo-migdalowe-po-wlosku2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto czekoladowo-migdałowe po włosku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-czekoladowo-migdalowe-po-wlosku3-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto czekoladowo-migdałowe po włosku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-czekoladowo-migdalowe-po-wlosku4-2.jpg)
![Krok 5 - Ciasto czekoladowo-migdałowe po włosku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-czekoladowo-migdalowe-po-wlosku5-2.jpg)
![Krok 6 - Ciasto czekoladowo-migdałowe po włosku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-czekoladowo-migdalowe-po-wlosku6-2.jpg)
mąka migdałowa | 200 g |
masło | 200 g |
cukier trzcinowy | 200 g |
czekolada gorzka | 73% 200 g |
jajko | 5 szt. |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1/4 łyżeczki |
skórka z cytryny | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: