Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto "Fiona"
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto "Fiona" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-fiona2-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto "Fiona" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-fiona3-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto "Fiona" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-fiona4-2.jpg)
Śmietanę ubijamy na sztywno, a następnie stopniowo dodajemy wystudzoną galaretkę.
Masę wykładamy na ciastka.
![Krok 4 - Ciasto "Fiona" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-fiona5-2.jpg)
Przed podaniem dekorujemy według własnego pomysłu.
![Krok 5 - Ciasto "Fiona" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-fiona6-2.jpg)
biszkopty okrągłe | 1 opakowanie |
sok truskawkowy | (przecierowy) 1 litr |
budyń waniliowy | 3 opakowania (na 1/2 l mleka) |
delicje | truskawkowe w białej czekoladzie 2 małe opakowania |
śmietana 30% | 350 ml |
galaretka truskawkowa | 2 opakowania |
wrzątek | 3 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: