Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto kruche z rabarbarem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto kruche z rabarbarem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-kruche-z-rabarbarem1-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto kruche z rabarbarem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-kruche-z-rabarbarem2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto kruche z rabarbarem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-kruche-z-rabarbarem3-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto kruche z rabarbarem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-kruche-z-rabarbarem4-2.jpg)
![Krok 5 - Ciasto kruche z rabarbarem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-kruche-z-rabarbarem5-2.jpg)
masło | 25 dag |
mąka pszenna | 3 szklanki |
żółtko jajek | 3 sztuki |
cukier waniliowy | 16 g |
cukier | 3/4 szklanki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
śmietana 18 proc | 2 łyżki |
rabarbar | 40 dag |
mleko | 1 litr |
budyń śmietankowy | 2 sztuki |
mąka ziemniaczana | 1 łyżka |
cukier | 2 łyżki |
cukier puder | do oprószenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: