Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto " ŁABĘDZI PUCH"
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto " ŁABĘDZI PUCH" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-labedzi-puch18-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto " ŁABĘDZI PUCH" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-labedzi-puch19-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto " ŁABĘDZI PUCH" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-labedzi-puch17-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto " ŁABĘDZI PUCH" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-labedzi-puch16-2.jpg)
Biszkopt | 1 |
mleko | 2 szkl |
masa | |
mleko | 1 szkl |
cukier kryształ | 3/4 szkl |
wiórki kokosowe | 10 dag |
margaryna | 1 kostka |
Zasmażka: | |
wiórki kokosowe | 10 dag |
margaryna | 3 łyżki |
cukier kryształ | 3 łyżki |
kajzerka | 2 czerstwa |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: