Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto Malinka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto Malinka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-malinka1-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto Malinka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-malinka2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto Malinka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-malinka3-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto Malinka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-malinka4-2.jpg)
![Krok 5 - Ciasto Malinka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-malinka5-2.jpg)
mąka pszenna | 2,5 szklanki |
margaryna | 1 kostka |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
cukier puder | 3 łyżki |
żółtko jajek | 5 |
białko | 7 |
sól | szczypta |
cukier | 1 szklanka |
budyń waniliowy | 3 opakowania |
olej roślinny | 150 ml |
maliny świeże | 500 gram |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: