Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto mandarynkowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto mandarynkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-mandarynkowe2-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto mandarynkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-mandarynkowe3-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto mandarynkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-mandarynkowe1-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto mandarynkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-mandarynkowe4-2.jpg)
![Krok 5 - Ciasto mandarynkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-mandarynkowe5-2.jpg)
![Krok 6 - Ciasto mandarynkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-mandarynkowe0-2.jpg)
mandarynki | 4-5 sztuk |
na SOK: | |
pomarańcze | 3 sztuki |
mandarynki | ilość zależy od soczystości owoc |
cukier | 80 g |
budyń śmietankowy | 2 op |
śmietana 30% | 500 ml |
śmietan fix | 2 op |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: