Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto słonecznikowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto słonecznikowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-slonecznikowe18-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto słonecznikowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-slonecznikowe16-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto słonecznikowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-slonecznikowe17-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto słonecznikowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-slonecznikowe15-2.jpg)
biszkopt jasny | 1 szt |
biszkopt ciemny | 1 szt |
słonecznik łuskany | 30 dag |
margaryna | 20 dag |
cukier | 15 dag |
mleko | 2 łyżki |
masa krówkowa | 1 puszka |
żółtko jajek | 2 szt |
masło | 25 dag |
polewa czekoladowa | |
słonecznik łuskany | (ozdoby) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: