Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto z morelami i skórką cytrynową
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto z morelami i skórką cytrynową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-morelami-i-skorka-cytrynowa1-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto z morelami i skórką cytrynową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-morelami-i-skorka-cytrynowa2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto z morelami i skórką cytrynową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-morelami-i-skorka-cytrynowa3-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto z morelami i skórką cytrynową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-morelami-i-skorka-cytrynowa4-2.jpg)
mąka pszenna | 2 szklanki |
cukier | 1 szklanka |
jajko | 3 sztuki |
skórka z cytryny | 2 łyżeczki |
mleko | 1/3 szklanki |
olej | 1/2 szklanki |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
morele | 350 gram |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: