Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto z nietypową masą
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto z nietypową masą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-nietypowa-masa1-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto z nietypową masą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-nietypowa-masa2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto z nietypową masą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-nietypowa-masa3-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto z nietypową masą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-nietypowa-masa4-2.jpg)
![Krok 5 - Ciasto z nietypową masą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-nietypowa-masa5-2.jpg)
![Krok 6 - Ciasto z nietypową masą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-nietypowa-masa6-2.jpg)
mąka pszenna | 0,75 szklanki |
mąka ziemniaczana | 0,75 szklanki |
jajko | 5 sztuk |
cukier kryształ | 0,5 szklanki |
mleko | 3 szklanki |
wiórki kokosowe | 100 gram |
bułka | 2 kajzerki |
cukier kryształ | 0,5 szklanki |
masło | 1,5 kostki |
wiórki kokosowe | 100 gram |
masło | 1 łyżka |
cukier kryształ | 0,5 szklanki |
powidła śliwkowe | 150 gram |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: