Przepis i sposób przygotowania na: CIEMNY CHLEBEK 4-ZIARNA
Kroki postępowania
![Krok 1 - CIEMNY CHLEBEK 4-ZIARNA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciemny-chlebek-4-ziarna1-2.jpg)
![Krok 2 - CIEMNY CHLEBEK 4-ZIARNA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciemny-chlebek-4-ziarna2-2.jpg)
![Krok 3 - CIEMNY CHLEBEK 4-ZIARNA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciemny-chlebek-4-ziarna3-2.jpg)
![Krok 4 - CIEMNY CHLEBEK 4-ZIARNA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciemny-chlebek-4-ziarna4-2.jpg)
![Krok 5 - CIEMNY CHLEBEK 4-ZIARNA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciemny-chlebek-4-ziarna5-2.jpg)
mąka żytnia | 200 gram |
drożdże suche | 10 gram |
woda ciepła | 400 ml |
jogurt naturalny | 100 ml |
ziarna sezamu | 2 łyżki |
słonecznik łuskany | 2 łyżki |
siemię lniane | 2 łyżki |
kminek | 2 łyżki |
kakao | 2 łyżki |
sól | 1,5 łyżeczki |
cukier | 1 łyżeczka |
mąka pszenna typ 650 | 500 gram |
oliwa | 4 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: