Przepis i sposób przygotowania na: CUKINIOWE PAPPARDELLE Z KURKAMI
Kroki postępowania
![Krok 1 - CUKINIOWE PAPPARDELLE Z KURKAMI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukiniowe-pappardelle-z-kurkami1-2.jpg)
![Krok 2 - CUKINIOWE PAPPARDELLE Z KURKAMI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukiniowe-pappardelle-z-kurkami2-2.jpg)
![Krok 3 - CUKINIOWE PAPPARDELLE Z KURKAMI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukiniowe-pappardelle-z-kurkami3-2.jpg)
![Krok 4 - CUKINIOWE PAPPARDELLE Z KURKAMI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukiniowe-pappardelle-z-kurkami4-2.jpg)
cukinia | 300 gram |
kurki | 100 gram |
czosnek | 2 ząbki |
masło klarowane | 1 łyżka |
natka pietruszki | 1 łyżka |
tymianek | 1/4 łyżeczki |
chili | 1/4 łyżeczki(płatki) |
Pieprz czarny Prymat w młynku | 1/5 łyżeczki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: