Przepis i sposób przygotowania na: Czerwona kapusta z jabłkiem do słoików
Kroki postępowania
![Krok 1 - Czerwona kapusta z jabłkiem do słoików foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czerwona-kapusta-z-jablkiem-do-sloikow1-2.jpg)
![Krok 2 - Czerwona kapusta z jabłkiem do słoików foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czerwona-kapusta-z-jablkiem-do-sloikow2-2.jpg)
![Krok 3 - Czerwona kapusta z jabłkiem do słoików foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czerwona-kapusta-z-jablkiem-do-sloikow3-2.jpg)
![Krok 4 - Czerwona kapusta z jabłkiem do słoików foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czerwona-kapusta-z-jablkiem-do-sloikow4-2.jpg)
![Krok 5 - Czerwona kapusta z jabłkiem do słoików foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czerwona-kapusta-z-jablkiem-do-sloikow5-2.jpg)
kapusta czerwona | 1 głowka |
cebula | 4 szt |
jabłka | 5 szt |
sól do smaku |
olej rzepakowy | 4 łyżki |
woda letnia | 1,5 l |
ocet | pół szkl |
cukier | 6 łyżek |
sól | 1 łyżka |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | kilka ziarenek |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: