Przepis i sposób przygotowania na: Czerwona kapusta z zasmażką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Czerwona kapusta z zasmażką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czerwona-kapusta-z-zasmazka1-2.jpg)
![Krok 2 - Czerwona kapusta z zasmażką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czerwona-kapusta-z-zasmazka2-2.jpg)
![Krok 3 - Czerwona kapusta z zasmażką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czerwona-kapusta-z-zasmazka3-2.jpg)
![Krok 4 - Czerwona kapusta z zasmażką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czerwona-kapusta-z-zasmazka4-2.jpg)
![Krok 5 - Czerwona kapusta z zasmażką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czerwona-kapusta-z-zasmazka5-2.jpg)
![Krok 6 - Czerwona kapusta z zasmażką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czerwona-kapusta-z-zasmazka6-2.jpg)
kapusta czerwona | mała główka |
cebula | 1 sztuka |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
ocet | 2 łyżki |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
Ziele angielskie całe Prymat | kilka kulek |
masło lub margaryna | 2 łyżki |
mąka | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: