Przepis i sposób przygotowania na: Czerwononose rudolfy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Czerwononose rudolfy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czerwononose-rudolfy1-2.jpg)
![Krok 2 - Czerwononose rudolfy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czerwononose-rudolfy2-2.jpg)
![Krok 3 - Czerwononose rudolfy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czerwononose-rudolfy0-2.jpg)
masło | 180 gr |
cukru pudru | 150 gr |
mąki pszennej | 400 gr |
jajko | 1 szt |
żółtko jajek | 1 szt |
nasionka z laski wanilii | 1 szt |
szczypta soli | |
lukier | |
cukier puder | 0,5 szkl |
sok z cytryny kilka kropl | |
barwnik czarny |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: