Przepis i sposób przygotowania na: Devolay z serkiem topionym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Devolay z serkiem topionym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/devolay-z-serkiem-topionym1-2.jpg)
![Krok 2 - Devolay z serkiem topionym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/devolay-z-serkiem-topionym2-2.jpg)
![Krok 3 - Devolay z serkiem topionym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/devolay-z-serkiem-topionym3-2.jpg)
![Krok 4 - Devolay z serkiem topionym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/devolay-z-serkiem-topionym4-2.jpg)
![Krok 5 - Devolay z serkiem topionym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/devolay-z-serkiem-topionym5-2.jpg)
pierś z kurczaka | 2 filety |
serek topiony | 2 opakowania |
szczypiorek | |
Kucharek przyprawa uniwersalna | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
jajko | 4 jajka |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: