Przepis i sposób przygotowania na: Domowe mięsne łazanki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Domowe mięsne łazanki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowe-miesne-lazanki1-2.jpg)
![Krok 2 - Domowe mięsne łazanki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowe-miesne-lazanki2-2.jpg)
![Krok 3 - Domowe mięsne łazanki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowe-miesne-lazanki3-2.jpg)
![Krok 4 - Domowe mięsne łazanki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowe-miesne-lazanki4-2.jpg)
![Krok 5 - Domowe mięsne łazanki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowe-miesne-lazanki5-2.jpg)
makaron łazanki | 450 g |
łopatka bez kości | 1,2 kg |
kapusta kiszona | 0,5 kg |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
ziele angielskie | 4 ziarenka |
cebula biała | 1-2 szt |
masło | 2 łyżki |
sól i pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: