Przepis i sposób przygotowania na: Doradca Smaku II, odc. 19: Bitki cielęce z koprem włoskim
Kroki postępowania
![Krok 1 - Doradca Smaku II, odc. 19: Bitki cielęce z koprem włoskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-ii-odc.-19-bitki-cielece-z-koprem-wloskim1-2.png)
![Krok 2 - Doradca Smaku II, odc. 19: Bitki cielęce z koprem włoskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-ii-odc.-19-bitki-cielece-z-koprem-wloskim2-2.png)
![Krok 3 - Doradca Smaku II, odc. 19: Bitki cielęce z koprem włoskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-ii-odc.-19-bitki-cielece-z-koprem-wloskim3-2.png)
![Krok 4 - Doradca Smaku II, odc. 19: Bitki cielęce z koprem włoskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-ii-odc.-19-bitki-cielece-z-koprem-wloskim4-2.png)
![Krok 5 - Doradca Smaku II, odc. 19: Bitki cielęce z koprem włoskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-ii-odc.-19-bitki-cielece-z-koprem-wloskim5-2.png)
![Krok 6 - Doradca Smaku II, odc. 19: Bitki cielęce z koprem włoskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-ii-odc.-19-bitki-cielece-z-koprem-wloskim6-2.png)
cielęcina | 500 g |
koper włoski | 2 szt. |
oliwa | 100 ml |
sok z cytryny | 1/2 szt. |
masło | 2 łyżki |
woda | 1/2 szklanki |
Musztarda delikatesowa Prymat | |
Kolendra cała Prymat | |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: