Przepis i sposób przygotowania na: Doradca Smaku II, odc. 22: Faszerowane udko kaczki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Doradca Smaku II, odc. 22: Faszerowane udko kaczki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-ii-odc.-22-faszerowane-udko-kaczki1-2.png)
![Krok 2 - Doradca Smaku II, odc. 22: Faszerowane udko kaczki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-ii-odc.-22-faszerowane-udko-kaczki2-2.png)
![Krok 3 - Doradca Smaku II, odc. 22: Faszerowane udko kaczki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-ii-odc.-22-faszerowane-udko-kaczki3-2.png)
![Krok 4 - Doradca Smaku II, odc. 22: Faszerowane udko kaczki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-ii-odc.-22-faszerowane-udko-kaczki4-2.png)
![Krok 5 - Doradca Smaku II, odc. 22: Faszerowane udko kaczki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-ii-odc.-22-faszerowane-udko-kaczki5-2.png)
![Krok 6 - Doradca Smaku II, odc. 22: Faszerowane udko kaczki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-ii-odc.-22-faszerowane-udko-kaczki6-2.png)
![Krok 7 - Doradca Smaku II, odc. 22: Faszerowane udko kaczki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-ii-odc.-22-faszerowane-udko-kaczki7-2.png)
kaczka | 2 udka |
boczek mielony | 75 g |
słonina | 2 plastry |
cielęcina mielona | 100 g |
śliwki suszone | 50 g |
szalotka | 1 szt. |
olej | 20 ml |
Przyprawa do mięsa mielonego farszu i klopsów Prymat | |
ogórki konserwowe | |
Musztarda sarepska Prymat | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: