Przepis i sposób przygotowania na: Doradca Smaku II, odc. 47: Pieczony camembert
Kroki postępowania
![Krok 1 - Doradca Smaku II, odc. 47: Pieczony camembert foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-ii-odc.-47-pieczony-camembert1-2.png)
![Krok 2 - Doradca Smaku II, odc. 47: Pieczony camembert foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-ii-odc.-47-pieczony-camembert2-2.png)
![Krok 3 - Doradca Smaku II, odc. 47: Pieczony camembert foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-ii-odc.-47-pieczony-camembert3-2.png)
![Krok 4 - Doradca Smaku II, odc. 47: Pieczony camembert foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-ii-odc.-47-pieczony-camembert4-2.png)
![Krok 5 - Doradca Smaku II, odc. 47: Pieczony camembert foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-ii-odc.-47-pieczony-camembert5-2.png)
ser camembert | 1 szt. |
jabłko | 1 szt. |
cukier | 150 g |
orzechy laskowe | 50 g |
płatki migdałowe | 25 g |
migdały | 25 g |
orzechy piniowe | 25 g |
masło | 10 g |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
Imbir mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: