Przepis i sposób przygotowania na: Doradca Smaku III, odc. 20: Polędwica wieprzowa z cebulą
Kroki postępowania
![Krok 1 - Doradca Smaku III, odc. 20: Polędwica wieprzowa z cebulą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-iii-odc.-20-poledwica-wieprzowa-z-cebula1-2.png)
![Krok 2 - Doradca Smaku III, odc. 20: Polędwica wieprzowa z cebulą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-iii-odc.-20-poledwica-wieprzowa-z-cebula2-2.png)
![Krok 3 - Doradca Smaku III, odc. 20: Polędwica wieprzowa z cebulą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-iii-odc.-20-poledwica-wieprzowa-z-cebula3-2.png)
![Krok 4 - Doradca Smaku III, odc. 20: Polędwica wieprzowa z cebulą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-iii-odc.-20-poledwica-wieprzowa-z-cebula4-2.png)
![Krok 5 - Doradca Smaku III, odc. 20: Polędwica wieprzowa z cebulą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-iii-odc.-20-poledwica-wieprzowa-z-cebula5-2.png)
polędwica wieprzowa | 1,5 kg |
Musztarda francuska Prymat | 180 g |
białe wino wytrawne | 200 ml |
cebule | 5 szt. |
oliwa |
Majeranek suszony Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: