Przepis i sposób przygotowania na: Doradca Smaku V: Bakłażany z wędzonką, kaszą, bryndzą, odc. 35
Kroki postępowania
![Krok 1 - Doradca Smaku V: Bakłażany z wędzonką, kaszą, bryndzą, odc. 35 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-v-baklazany-z-wedzonka-kasza-bryndza-odc.-351-2.jpg)
![Krok 2 - Doradca Smaku V: Bakłażany z wędzonką, kaszą, bryndzą, odc. 35 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-v-baklazany-z-wedzonka-kasza-bryndza-odc.-352-2.jpg)
![Krok 3 - Doradca Smaku V: Bakłażany z wędzonką, kaszą, bryndzą, odc. 35 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-v-baklazany-z-wedzonka-kasza-bryndza-odc.-353-2.jpg)
bakłażan | 2 duże |
mąka pszenna | do panierowania |
boczek wędzony | 150 g (zmielony) |
bryndza | 200 g |
olej rzepakowy | do zmażenia |
cebula | 1 |
papryka czerwona | 1 |
pieczarki | 200 g |
kasza pęczak | 150 g (lekko podgotowana) |
pomidory | 5 |
natka pietruszki | 1/2 pęczka |
oliwki zielone Smak | kilka |
cząber | |
oregano | |
Bazylia suszona Prymat | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: