Przepis i sposób przygotowania na: Doradca Smaku VIII: Musaka po Michelsku, odc. 25
Kroki postępowania
![Krok 1 - Doradca Smaku VIII: Musaka po Michelsku, odc. 25 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-viii-musaka-po-michelsku-odc.-250-2.jpg)
![Krok 2 - Doradca Smaku VIII: Musaka po Michelsku, odc. 25 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-viii-musaka-po-michelsku-odc.-251-2.jpg)
![Krok 3 - Doradca Smaku VIII: Musaka po Michelsku, odc. 25 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-viii-musaka-po-michelsku-odc.-252-2.jpg)
![Krok 4 - Doradca Smaku VIII: Musaka po Michelsku, odc. 25 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-viii-musaka-po-michelsku-odc.-253-2.jpg)
![Krok 5 - Doradca Smaku VIII: Musaka po Michelsku, odc. 25 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-viii-musaka-po-michelsku-odc.-255-2.jpg)
![Krok 6 - Doradca Smaku VIII: Musaka po Michelsku, odc. 25 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-viii-musaka-po-michelsku-odc.-256-2.jpg)
bakłażan | 2 szt. |
cukinia | 1 szt. |
cebula | 1 szt. |
mięso jagnięce bez kości | 300 g mielone |
pomidory pelati | 1 puszka |
bulion drobiowy | 150-200 ml |
pomidor | 1 szt. bez skóry |
masło | 3 łyżki |
mąka | 3 łyżki |
mleko | 500 ml |
oliwa | 30 ml |
parmezan | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
Kmin rzymski mielony Prymat | |
Gałka muszkatołowa cała Prymat | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: