Przepis i sposób przygotowania na: duszona polędwica wołowa z cebulką i ziołami
Kroki postępowania
![Krok 1 - duszona polędwica wołowa z cebulką i ziołami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/duszona-poledwica-wolowa-z-cebulka-i-ziolami1-2.jpg)
![Krok 2 - duszona polędwica wołowa z cebulką i ziołami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/duszona-poledwica-wolowa-z-cebulka-i-ziolami2-2.jpg)
![Krok 3 - duszona polędwica wołowa z cebulką i ziołami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/duszona-poledwica-wolowa-z-cebulka-i-ziolami3-2.jpg)
![Krok 4 - duszona polędwica wołowa z cebulką i ziołami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/duszona-poledwica-wolowa-z-cebulka-i-ziolami0-2.jpg)
polędwica | 30 dkg |
cebula | 2 |
rozmaryn | |
majeranek | |
sól | |
Pieprz ziołowy mielony Prymat | |
śmietana 30% | 5 łyżek |
mąka pszenna | 2,5 łyżeczki |
woda |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: