Przepis i sposób przygotowania na: Duszona wieprzowinka
Kroki postępowania
Czosnek przecisnąć przez praskę. Dodać do niego wszystkie przyprawy, zioła, miód, sos teriyaki i olej.
![Krok 1 - Duszona wieprzowinka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/duszona-wieprzowinka1-2.jpg)
![Krok 2 - Duszona wieprzowinka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/duszona-wieprzowinka2-2.jpg)
![Krok 3 - Duszona wieprzowinka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/duszona-wieprzowinka3-2.jpg)
![Krok 4 - Duszona wieprzowinka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/duszona-wieprzowinka4-2.jpg)
![Krok 5 - Duszona wieprzowinka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/duszona-wieprzowinka5-2.jpg)
![Krok 6 - Duszona wieprzowinka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/duszona-wieprzowinka6-2.jpg)
łopatka wieprzowa | 70 dkg |
olej do smażenia |
czosnek | 3 ząbki |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżka |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżka |
curry | 1/2 łyżeczki |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | 1 szczypta |
Przyprawa do karkówki klasyczna Prymat | 2 łyżki przyprawy |
sos | 2 łyżki |
miód | 1 łyżka |
sól do smaku | |
olej | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: