Przepis i sposób przygotowania na: Dwukolorowa chałka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Dwukolorowa chałka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dwukolorowa-chalka1-2.jpg)
![Krok 2 - Dwukolorowa chałka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dwukolorowa-chalka2-2.jpg)
![Krok 3 - Dwukolorowa chałka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dwukolorowa-chalka3-2.jpg)
![Krok 4 - Dwukolorowa chałka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dwukolorowa-chalka4-2.jpg)
![Krok 5 - Dwukolorowa chałka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dwukolorowa-chalka5-2.jpg)
![Krok 6 - Dwukolorowa chałka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dwukolorowa-chalka6-2.jpg)
![Krok 7 - Dwukolorowa chałka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dwukolorowa-chalka7-2.jpg)
mąka pszenna | 2 szkl |
woda letnia | 50 ml |
mleko ciepłe | 100 ml |
sól | 0,5 łyżeczki |
cukier | 1 łyżka |
masło | 4-5 dag |
szpinak mrożony | 1 kulka |
cukier waniliowy | 2 łyżeczki |
drożdże świeże | 3 dag |
jajko | 3 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: