Przepis i sposób przygotowania na: Dwusmakowa pychotka
Kroki postępowania
Ubijamy bialka jaj .Dodajemy cukier a nastepnie żółtka.Po woli dosypujemy mąkę.
Ciasto pieczemy w nagrzanym piekarniku do 175 stopni i pieczemy 25 minut.
![Krok 1 - Dwusmakowa pychotka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dwusmakowa-pychotka1-2.jpg)
Dwie śnieżki ubijamy w połowie mleka z przepisu z dodatkiem cukru pudru.
Następnie łączymy ją z 0.5 kg sera najlepiej takiego z wiaderka.
![Krok 2 - Dwusmakowa pychotka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dwusmakowa-pychotka2-2.jpg)
Wstawiamy na 5 minut do lodówki.
![Krok 3 - Dwusmakowa pychotka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dwusmakowa-pychotka3-2.jpg)
![Krok 4 - Dwusmakowa pychotka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dwusmakowa-pychotka4-2.jpg)
Drugą warstwę z galaretką truskawkową wykonujemy tj z galaretką agrestową.
Masą zalewamy delicje.
Wyrownujemy powierzchnie i schładzamy w lodówce
![Krok 5 - Dwusmakowa pychotka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dwusmakowa-pychotka5-2.jpg)
Na patelni rozpuszczamy masło.wsypujemy wiorka kokosowe i cukier.
Wiorka prazymy do złotego koloru.
Wykladamy na ciasto.
Nadal schładzamy najlepiej całą noc.
![Krok 6 - Dwusmakowa pychotka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dwusmakowa-pychotka6-2.jpg)