Przepis i sposób przygotowania na: Dyniowe leczo z boczniakami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Dyniowe leczo z boczniakami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dyniowe-leczo-z-boczniakami1-2.jpg)
![Krok 2 - Dyniowe leczo z boczniakami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dyniowe-leczo-z-boczniakami2-2.jpg)
![Krok 3 - Dyniowe leczo z boczniakami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dyniowe-leczo-z-boczniakami3-2.jpg)
![Krok 4 - Dyniowe leczo z boczniakami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dyniowe-leczo-z-boczniakami4-2.jpg)
dynia | 1/3 sztuki hokaido |
kabanos | 15 dkg |
cebula | 3 sztuki |
czosnek | 3 ząbek |
pomidory | 5 sztuk |
pieczarki | 10 dkg |
boczniaki | 40 dkg |
sól i pieprz | 1 do smaku |
papryka | 1 do smaku |
bazylia | 1 do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: