Przepis i sposób przygotowania na: Eksperymentalny drożdżowy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Eksperymentalny drożdżowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/eksperymentalny-drozdzowy1-2.jpg)
![Krok 2 - Eksperymentalny drożdżowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/eksperymentalny-drozdzowy2-2.jpg)
![Krok 3 - Eksperymentalny drożdżowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/eksperymentalny-drozdzowy3-2.jpg)
![Krok 4 - Eksperymentalny drożdżowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/eksperymentalny-drozdzowy4-2.jpg)
![Krok 5 - Eksperymentalny drożdżowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/eksperymentalny-drozdzowy5-2.jpg)
Piecz 30 min w temperaturze 180 st
![Krok 6 - Eksperymentalny drożdżowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/eksperymentalny-drozdzowy6-2.jpg)
płatki owsiane | 300 gram |
mąka pszenna | 200 gram |
drożdże świeże | 1/4 opakowania |
mleko | 1 szklanka |
cukier brązowy | pół szklanki |
jajko | 2 |
olejek pomarańczowy | |
margaryna | 1 łyżka |
jabłka | 2 |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: