Przepis i sposób przygotowania na: Ekstrawaganckie risotto
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ekstrawaganckie risotto foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ekstrawaganckie-risotto1-2.jpg)
![Krok 2 - Ekstrawaganckie risotto foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ekstrawaganckie-risotto2-2.jpg)
![Krok 3 - Ekstrawaganckie risotto foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ekstrawaganckie-risotto3-2.jpg)
![Krok 4 - Ekstrawaganckie risotto foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ekstrawaganckie-risotto4-2.jpg)
![Krok 5 - Ekstrawaganckie risotto foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ekstrawaganckie-risotto5-2.jpg)
![Krok 6 - Ekstrawaganckie risotto foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ekstrawaganckie-risotto6-2.jpg)
ryż do risotto | 300 g |
por | 2 szt |
czosnek | 1 ząbek |
parmezan starty | 50 g |
smietana 18% | 50 ml |
wino białe wytrawne | 80 ml |
skórka z cytryny | 1 szt |
bulion warzywny | |
rozmaryn | |
oliwa | |
sól do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: