Przepis i sposób przygotowania na: Falafel
Kroki postępowania
![Krok 1 - Falafel foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/falafel13-2.jpg)
![Krok 2 - Falafel foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/falafel14-2.jpg)
![Krok 3 - Falafel foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/falafel15-2.jpg)
![Krok 4 - Falafel foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/falafel16-2.jpg)
![Krok 5 - Falafel foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/falafel17-2.jpg)
Podajemy w towarzystwie sałat, smacznego!
![Krok 6 - Falafel foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/falafel18-2.jpg)
cieciorka konserwowa | 1 puszka |
mąka owsiana | 300 gram |
tahini pasta sezamowa | 1 łyżka |
sól i pieprz | |
czosnek | 2 ząbki |
roszponka | 2 garści |
olej do smażenia | |
sok z limetki | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: