Przepis i sposób przygotowania na: Fasolanka na wędzonych kościach
Kroki postępowania
![Krok 1 - Fasolanka na wędzonych kościach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolanka-na-wedzonych-kosciach1-2.jpg)
![Krok 2 - Fasolanka na wędzonych kościach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolanka-na-wedzonych-kosciach2-2.jpg)
![Krok 3 - Fasolanka na wędzonych kościach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolanka-na-wedzonych-kosciach3-2.jpg)
fasola | 1 opakowanie |
ziele angielskie | 5 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 szt |
kostka rosołowa | 1 szt |
majeranek | 2 łyżki |
ziemniaki | 3 szt |
marchew | 2 szt |
cebula biała | 1 szt |
masło | do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: