Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka po bretońsku wg Agula&Stabi
Kroki postępowania
![Krok 1 - Fasolka po bretońsku wg Agula&Stabi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku-wg-agulastabi1-2.jpg)
![Krok 2 - Fasolka po bretońsku wg Agula&Stabi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku-wg-agulastabi2-2.jpg)
![Krok 3 - Fasolka po bretońsku wg Agula&Stabi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku-wg-agulastabi3-2.jpg)
![Krok 4 - Fasolka po bretońsku wg Agula&Stabi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku-wg-agulastabi4-2.jpg)
![Krok 5 - Fasolka po bretońsku wg Agula&Stabi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku-wg-agulastabi5-2.jpg)
Życzymy Smacznego !!!
![Krok 6 - Fasolka po bretońsku wg Agula&Stabi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku-wg-agulastabi6-2.jpg)
fasola Jaś | 500 gram |
kiełbasa | 1 kg |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 szt |
ziele angielskie | 6 szt |
Majeranek suszony Prymat | 0,5 opak |
przecier pomidorowy | 1 opak |
pomidory suszone Smak | 50 gram |
cebula | 3 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: