Przepis i sposób przygotowania na: Filet z dorsza otulony ziołowo - miętową pierzynką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Filet z dorsza otulony ziołowo - miętową pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-z-dorsza-otulony-ziolowo-mietowa-pierzynka1-2.jpg)
![Krok 2 - Filet z dorsza otulony ziołowo - miętową pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-z-dorsza-otulony-ziolowo-mietowa-pierzynka2-2.jpg)
![Krok 3 - Filet z dorsza otulony ziołowo - miętową pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-z-dorsza-otulony-ziolowo-mietowa-pierzynka3-2.jpg)
filet z dorsza | 750 g |
oliwa |
pęczek kopru | 2 szt |
peczek natki z pietruszki | 2 szt |
pęczek mięty cytrynowej | 1 szt |
suszone pomidory z oliwy | 6 szt |
ząbek czosnku | 2 szt |
jogurt naturalny | 6 łyżek |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: