Przepis i sposób przygotowania na: Filet z karmelizowanymi śliwkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Filet z karmelizowanymi śliwkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-z-karmelizowanymi-sliwkami1-2.jpg)
![Krok 2 - Filet z karmelizowanymi śliwkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-z-karmelizowanymi-sliwkami2-2.jpg)
![Krok 3 - Filet z karmelizowanymi śliwkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-z-karmelizowanymi-sliwkami3-2.jpg)
![Krok 4 - Filet z karmelizowanymi śliwkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-z-karmelizowanymi-sliwkami4-2.jpg)
filet z kurczaka | 1 podwójna |
rozmaryn | 3-4 gałązki |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | |
Pieprz kolorowy Prymat w młynku | |
sól | |
olej | 3 łyżki |
ocet balsamiczny | 2 łyżki |
miód | 3/4 łyżki |
cukier trzcinowy | 1 łyżeczka |
oliwa | 1 łyżka |
sok z cytryny | |
śliwki | 10 sztuk |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: